Puppy survival  “zwemles voor kinderen vanaf 3,5 jaar”

 

Puppy survival is bedoeld om kinderen “watervrij” te maken en voor te bereiden voor ABC zwemles. Dit betekent dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen in het water.

 

Puppy Survival:

In kleine groepjes van maximaal 8 kinderen en instructeur

Eenmaal per week zwemles, 30 minuten

Voor kinderen vanaf 3,5 jaar

Voorbereiding voor ABC zwemles

Elke donderdag van 14.30 tot 15.00

Welke activiteiten gaan we doen met Puppy survival

Wat gaan we leren tijdens de les:

We gaan o.a. oefenen om enkele meters langs de stang verplaatsen, ballon vooruit blazen, Zittend van een vlot in het water vallen (met bandjes) vanaf een vlot / kant in het water springen, drijven op de rug of buik met drijfmiddelen, iets van de bodem pakken, uit het water klimmen, bellen blazen onder water.

Kosten

Kosten:

€8,00 per les, deze ontvangt u middels een factuur per mail voorafgaand aan de les maand.

Losse les: €9,50, deze dient u gepast contant te betalen bij u instructeur.

Aanmelden of lessen afmelden

Aanmelden kan via deze link: Aanmelden Puppy Survival

Nadat u inschrijfformulier heeft verstuurd en na betaling van het inschrijfgeld van €7,50 o.v.v. naam en vermelding puppy survival is de inschrijving definitief.

 

U ontvangt van ons een mail bericht wanneer uw kind kan deelnemen aan zijn/haar eerste zwemles.

Als u een les niet aanwezig kunt zijn, stuurt u tijdig een mail naar info@zwemschooldewaterspin.nl. Heeft u zich niet afgemeld of niet 2 uren voorafgaand aan de les komt deze les te vervallen. Meld u tijdig af, wordt deze les in de volgende periode verrekend met de factuur. Dit geld zolang er nog geen inhaalmogelijkheden zijn voor puppy survival les.

Vervolg Puppy Survival les

Beheerst u zoon of dochter alle onderdelen voor watergewenning dan zal hij/zij doorstromen naar reguliere ABC zwemles en beginnen zij direct aan “op weg naar A zwemdiploma” in plaats van “watergewenning”.

Heeft u zoon of dochter nog niet alle onderdelen eigen gemaakt, dan noteren wij dit in zwemscore omgeving en kan hij/zij doorstromen in reguliere les om verder te oefenen om alle onderdelen van watergewenning af te ronden en verder te gaan voor “op weg naar A zwemdiploma”.