Zwemles

Zwemles

Waarom is zwemles zo belangrijk?

 

In Nederland hebben we veel water en om onveilige situaties te minimaliseren, is zwemles een zeer belangrijk onderdeel en toevoeging van de ontwikkeling van uw kind.

Door zwemles aan te bieden leren kinderen technieken om zelfstandig voort te bewegen in het water, zowel zelfstandig in en uit het water te gaan en natuurlijk het plezier beleven van water.

 

Om deze technieken eigen te maken voor uw kind zullen wij in het begin vooral bezig zijn met water vrijmaken, drijven op buik en rug. Vervolgens het zelf "zelf leren redden" naar de kant. Wanneer kinderen dit kunnen zullen zij ontspannen in het water kunnen liggen en kan er begonnen worden met de zwemslagen.

 

 

ZWEMLESSEN VOOR VOLWASSENEN

Niet alleen kinderen kunnen bij ons zwemles volgen.

Volwassenen die nooit geleerd hebben om te zwemmen kunnen bij ons op zwemles, maar ook volwassenen die niet goed meer durven of andere zwemtechnieken eigen willen maken kunnen bij ons les volgen.

 

Samen met u vaste instructeur/instructrice die bij u in het water staat, leert u op eigen tempo zwemmen. U geeft zelf aan wat u al kan, nog niet kunt of wat u nog niet durft.

 Deze prive lessen worden gegeven op diverse tijden verspreid over de hele week. Voor meer informatie kunt u een mail stuurt naar info@zwemschooldewaterspin.nl